Kom igång med Hylo

Framöver kommer vi använda oss av den sociala nätverks-plattformen HYLO för att mötas och organisera oss. Plattformen är på engelska och byggs helt av ideella krafter, men är inte svårare än t ex Facebook även om den kan kännas ovan till en början. Nedan finner du som ny och befintlig medlem instruktioner för hur du kommer igång med Hylo.

1. Registrera dig/logga in på HYLO

Genom att klicka på länken nedan kan du registrera dig/logga in på HYLO och gå med i den nationella DoUnity Sverige-gruppen. Det översta inlägget i gruppen är en film på engelska om hur HYLO fungerar. Lägg några minuter på att skapa din profil och lära känna plattformen.

Inbjudnings-länk till DoUnity på HYLO:
https://www.hylo.com/groups/dounity-sweden/join/3ppDEOsYQt

HYLO finns även som app för telefonen. Gå in på App Store och ladda ned som en vanlig app. (Värt att notera är att appen än så länge inte har alla funktioner som i PC-versionen).

2. Gå med i eller bilda en lokal grupp

När du har registrerat dig/loggat in på HYLO och gått med i DoUnity Sverige kan du under fliken ’Groups’ se alla våra befintliga lokala grupper. Om det inte redan finns en grupp i ditt närområde får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig att lägga upp en ny grupp på HYLO. Mejla då till: kontakt@dounity.se.

3. Introducera dig och berätta om vad du vill göra

Väl med i en lokal grupp får du gärna skriva ett inlägg där du introducerar dig och berättar om vad du skulle vilja skapa lokalt. Du kan också gå igenom befintliga inlägg och hålla utkik efter eller bjuda in till lokala träffar.